Branches and contact details

COROOS Kapelle

COROOS Kapelle

Middenweg 1
4421 JG KAPELLE - BIEZELINGE
Tel: +31 (0) 113 333 000

De openingstijden zijn: maandag tot vrijdag van 07:30 tot 17:00.

ROUTEBESCHRIJVING MET HET OPENBAAR VERVOER

U stapt uit op station Kapelle-Biezelinge, loopt naar de voorzijde van het station, vervolgens gaat u rechts de Stationstraat in, daarna steekt u rechts het spoor over naar de Noordstraat, u vervolgt u weg links aanhoudend en u komt zo via het Jufferswegje, Abdijstraat bij de Middenweg aan uw linkerkant. Hier ziet u de hoofdingang van COROOS.

Routebeschrijving naar COROOS Kapelle

COROOS Kapelle
COROOS Geldermalsen

COROOS Geldermalsen

Burgemeester Roozeveld van der Venlaan 3
4191 PL GELDERMALSEN
Tel: +31 (0) 345 589 040

Routebeschrijving met het openbaar vervoer

U stapt uit op station Geldermalsen, loopt over de stalen loopbrug naar de achterzijde van het station, vervolgens gaat u links de Burgemeester R. van de Venlaan in. Na ca. 200 meter is aan uw rechterkant de ingang van COROOS.

Routebeschrijving naar COROOS Geldermalsen

COROOS Geldermalsen

Do you have a question?

COROOS Kapelle
COROOS Kapelle

COROOS Kapelle

Focus op groenten en peulvruchten

In het Zeeuwse Kapelle, centraal gelegen tussen Antwerpen en Rotterdam, vlak naast duizenden hectares landbouwgrond, staat onze grootste fabriek. Ook is hier het hoofdkantoor van ons bedrijf gevestigd.

More information
COROOS Geldermalsen
COROOS Geldermalsen

COROOS Geldermalsen

Focus op fruit en maaltijdcomponenten

Midden in de Betuwe, centraal gelegen in Nederland en midden in de grootste fruitregio van ons land staat onze tweede productielocatie. In deze fabriek is ons innovatie-lab gevestigd en wordt gewerkt met de modernste machines en technieken aan het verduurzamen van met name fruit en peulvruchten. In een nieuwe productiehal wordt met gepatenteerde technologie 100% groenten, fruit en peulvruchten verwerkt tot kwalitatief zeer hoogwaardige en gezonde producten die gebruikt kunnen worden in de professionele keuken.

More information